Спочатку наші бармени три місяці готують діжки: витримують у них херес, який пом’якшує аромат дерева і наповнює майбутній коктейль солодкуватими нотами. Коли бочки готові, ми змішуємо золотий ром, червоний вермут і вишневий біттер, і лишаємо ще на декілька місяців, щоб смаки і аромати як слід перемішались. Зараз коктейль Lightly Golden — у розквіті смаку.
Твист на легендарный коктейль 1933 года Зомби в который мы вложили не только яркие краски Азии, но и её мистицизм. Джиангши – это китайская легенда про зомби, которые похищают у живых их энергию ци. Она родилась от традиции переносить мертвых
Спочатку наші бармени три місяці готують діжки: витримують у них херес, який пом’якшує аромат дерева і наповнює майбутній коктейль солодкуватими нотами. Коли бочки готові, ми змішуємо золотий ром, червоний вермут і вишневий біттер, і лишаємо ще на декілька місяців, щоб смаки і аромати як слід перемішались. Зараз коктейль Lightly Golden — у розквіті смаку.
Спочатку наші бармени три місяці готують діжки: витримують у них херес, який пом’якшує аромат дерева і наповнює майбутній коктейль солодкуватими нотами. Коли бочки готові, ми змішуємо золотий ром, червоний вермут і вишневий біттер, і лишаємо ще на декілька місяців, щоб смаки і аромати як слід перемішались. Зараз коктейль Lightly Golden — у розквіті смаку.